Wolt logo

Popusti za dostavljače – Split

Kategorije popusta

Otvara vam se pristup ekskluzivnim popustima u različitim trgovinama i online trgovinama, obuhvaćajući trgovine tehnikom, biciklističke shopove, servise, restorane te mnoge druge.

Sudjelovanje u Popustima za partnere je jednostavno. Sve što trebate činiti jest nastaviti s onim što već radite svakodnevno – pružati usluge dostave s istom profesionalnošću, preciznošću i kvalitetom koji su postali vaš zaštitni znak. Za ostvarivanje prava na Popuste za partnere, samo trebate biti opremljeni Woltovom opremom i pokazati otvorenu i aktivnu Wolt aplikaciju za dostavljače kada posjetite restoran ili trgovinu.

Pogodnosti obuhvaćaju različite kategorije:

Vozila 

Auto Gale

U ponudi imamo auto dijelove za sve tipove automobila kao i dijelove za motocikle te nautičku opremu. Garancija kvalitete te brza isporuka razlog su da nas kontaktirate već danas!

Popusti:

Kacige i moto oprema: 30%
Gume za vozila: 30%
Akumulatori: 20%
Ulja i maziva: 10-20%
Svi ostali dijelovi (filteri, motor, ovjes, amortizeri, paljenje/sustav žarenja, pogon, kočioni sustav, rashladni sustav, sustav upravljanja, karoserija, stakla i svi ostali potrošni dijelovi vozila): 30%

Adresa: Poljička cesta 23

EXTREME bicikl shop

Ne znate gdje servisirati bicikl? Pronašli smo pravo mjesto za vas. A dok ste tamo, pogledajte i ostatak ponude!

Adresa: Kavanjinova 14 i Pothodnik kod Prime 3

Popusti

20% popusta na servis

FlixBus

Isplaniraj svoje iduće putovanje uz Flixbus! Ostvari popust od 10% na sve vožnje unutar Flixbus mreže putem linka: https://bit.ly/FlixWolt

Popust se može iskoristiti preko www.flixbus.hr ili unutar FlixBus aplikacije. Kod vrijedi do 20.6.2024. za putovanja do 20.6.2024.

*Ne vrijedi za putovanja između 28.3. do 1.4.2024. 
*Za preuzimanje koda se upisuje ime i email adresa na koju stiže kod i upute za korištenje.

Inter cars

Hrvatska podružnica jednog od najvećih europskih distributera rezervnih dijelova, guma, akumulatora i ostale opreme za osobna i teretna vozila, a u svojoj ponudi  ima alate i opremu za servisne radionice te dijelove za motocikle. 

Popusti:

 • Dodatan popust od 5% na iznos cijele košarice: WOLT-5
 • Dodatnih 5% na objavljenu cijenu guma: WOLT-GUME5
 • Dodatnih 10% na objavljene cijene moto opreme i moto dijelova: WOLT-MOTO
 • Dodatnih 10% na objavljene cijene automobilske opreme (uključuje i brisače i akumulate za osobna vozila): WOLT-ACC

* Popusti se odnose na akcijske cijene.
* Popusti su dostupni na Inter cars webshopu.

Gumiimpex

Tvrtka Gumiimpex-GRP u više od 50 godina rada i uspješnog razvoja od male vulkanizerske radionice razvila se u vodeću tvrtku u gumarskoj industriji. Danas se s ponosom može reći da je Gumiimpex-GRP vodeća tvrtka za reciklažu otpadnih guma i proizvodnju proizvoda od gume, prodaju auto-guma uz prateće vulkanizerske usluge i protektiranje teretnih guma.

Popusti:

 • 3% popusta na kupovinu auto guma; uz dodatni popust 5% za plaćanje gotovinom ili plaćanje debitnom karticom u jednom obroku. Ovi popusti se odobravaju na već umanjene cijene sukladno trenutno važećim popustima za pojedine skupine proizvoda u redovnoj maloprodaji.
 • Za vulkanizerske usluge 10% popusta na istaknute cijene u maloprodaji, neovisno o vrsti plaćanja.
 • Za usluge pranja vozila 10% popusta na istaknute cijene u maloprodaji, neovisno o vrsti plaćanja (pranje vozila dostupno je samo u poslovnici Zagreb).

Tehnologija 

Mobilego

MobileGo je online trgovina sa širokom ponudom dodatne opreme za mobilne telefone i tablete, remena za pametne satove i mnogih drugih dodataka. Sve proizvode imamo na skladištu i šaljemo u roku od 24 sata.

Popusti

Iskoristite kod WOLTHR10 na cijeli asortiman, uključujući i proizvode koji su već na popustu

*Kod vrijedi do 30.12.2023., a kako bi ostvarili popust, minimalna narudžba mora biti 20€.

HGSpot

Prodaja raznovrsne informatičke opreme. U ponudi ćete naći računalne komponente, stolna i prijenosna računala, smartphone, tablete i razne dodatke za iste, periferiju, kamere, fotoaparate i slično. HGSPOT je ime poznato odavno i većinu asocira na nabavu svog prvog računala i na prve korake u IT-u.

Popusti:

 • 5% popusta na osnovnu cijenu u trgovini za bilo koji način plaćanja
 • 30% popusta na usluge čišćenja od virusa
 • 50% popusta na usluge servisne dijagnostike
 • Besplatna ugradnja komponenti kupljenih u HGSPOTU

*Popust vrijedi u HGSPOT poslovnicama, ne vrijedi za kupovinu preko e-trgovine

*Popusti se ne primjenjuju na već snižene artikle (artikli na akciji)

Odjeća i obuća

Jump2Sport

One stop (web)shop osmišljen je da ispuni želje i zadovolji potrebe J2S sportaša: želje za istraživanjem, boravkom u prirodi i redovitim prakticiranjem sportskih aktivnosti i vještina; bilo to trčanje, biciklizam, plivanje, triatlon, duatlon ili planinarenje.

Popusti

Iskoristite kod Jump2Wolt do 31.12.2024. kako bi ostvarili 20% popusta na cjelokupni iznos i 5% dodatnog popusta na već sniženo!

Woolf.hr

Woolf webshop je vodeći hrvatski webshop specijaliziran za prodaju kvalitetne obuće, odjeće i fitness opreme. Jedna od najvećih prednosti Woolf.hr je veliki asortiman proizvoda koji zadovoljava različite stilove i potrebe. Bilo da tražite sportsku obuću, elegantne cipele ili specijaliziranu fitness opremu, ovaj webshop ima nešto za svakoga.

Popusti:

 • Kreiran je kupon pod nazivom WSHOP10 i vrijedi za dodatnih 10% popusta uz besplatnu dostavu iznad iznosa 20€.

Restorani

Old House
 
Da biste živjeli punim plućima, prvo morate napuniti želudac 🍔
 
Adresa: Bana Jelačića 13
 
Popusti:
 
20% popusta na cijeli jelovnik
 
Meet&Eat
 

Tvoje najdraže mjesto za jest 😍

Adresa: Ul. Ivana Tkalčića 31

Popusti:

20% popusta na cijeli jelovnik

 

Uskoro dolaze i novi partneri s posebnim pogodnostima, pa kako bi ostali u toku s najnovijim informacijama i popustima, pratite naš newsletter i redovno čitajte naš Wolt Partner blog! Možete očekivati i dodatne informacije o svim poslovnicama i online trgovinama koje nude popuste u vašem području.

Ova inicijativa je rezultat uspješne suradnje između Wolta i vaših partner firmi. Ako biste voljeli vidjeti buduće popuste, sve prijedloge možete poslati svojim partner firmama. 

Želimo vam puno uspjeha i sretno s vožnjama!

Maja

Maja

from Support Team