Wolt logo

Kako optimizirati rad aplikacije?

Često imate poteškoća s Wolt Partner aplikacijom? Ne možete označiti da je hrana preuzeta ili dostavljenja? Imate poteškoće s lociranjem? U ovom članku možete saznati kako optimizirati rad Wolt Partner aplikacije kako bi ista radila besprijekorno, samim time izbjegli nervozu i maksimizirali zaradu tako što nećete propustiti niti jedan zadatak.

Prvo pravilo o kojem morate voditi računa jest da Wolt aplikacija uvijek mora biti upaljena na zaslonu mobilnog telefona. Svi mobilni uređaji i njihovi operativni sustav, kao što su Android ili iOS, imaju svoju optimizaciju kako bi iskustvo dok koristite mobitel bilo brzo, učinkovito, bez poteškoća. Samim time, čim je Wolt partner aplikacija u pozadini – dok vi koristite primjerice Whatsapp, Facebook ili neku drugu aplikaciju – operativni sustav Wolt partner aplikaciju  stavlja u takozvano mirovanje, privremeno pauzira njen 100% – ni rad. Iz tih razloga često se događa da vas nas sustav prepoznaje kao neaktivne. Ovo nema veze s uključenom štednjom baterije. Unatoč tome što je ona isključena, mobitel i dalje optimizira rad mobilnog uređaja.

U daljnjem tekstu ćemo prikazati kako postaviti postavke uređaja kako bi izbjegli ovakve situacije i kako bi maksimalno optimizirali rad Wolt partner aplikacije.

 

Android operativni sustav
Iako se Android telefoni mogu razlikovati, postavke su najčešće vrlo slične. Prvi korak je da pristupite postavkama telefona. Te zatim slijedite niže upute

iOS operativni sustav

Postavke iPhone uređaja su vrlo jednostavne i potrebno je samo nekoliko koraka kako bi se optimizirao rad aplikacije

Vrlo važno!

Obzirom da će Wolt partner app izbjegavati osnovne postavke mobilnog uređaja, samim time će potrošnja vaše baterije biti veća. Stoga savjetujemo da uvijek sa sobom imate vanjsku bateriju kako ne bi ostali bez baterije za vrijeme rada.

 
Da rezimiramo:
1. Aplikacija uvijek mora biti upaljena na zaslonu telefona
2. Uredite postavke aplikacije prema gore navedenim uputama
3. Nikada nemojte raditi u načinu štednje baterije
4. Uvijek koristite vanjsku bateriju
5. Minimizirajte korištenje drugih aplikacija dok ste na mreži

Untatoč svim ovim savjetima, najučinkovitiji i najsigurniji način rada je da izbjegavate koristiti druge aplikacije dok čekate zadatak.

Tino

Tino

from the Support team
CroatianEnglishHindiNepali