Osiguranje za partner dostavljače

Pruža Wolt, omogućava Onsi

Program zaštite

Onsi je platforma osiguranja i pogodnosti namijenjena samostalnim poduzetnicima. Wolt vam pruža ovo osiguranje potpuno besplatno. Mi se brinemo o svim troškovima – vi se samo morate registrirati i ostvarujete zaštitu koja vam je potrebna pokrićem za nezgode. 

Onsi osiguranje je potpunosti besplatno za sve Wolt partner dostavljače.

Za prijavu je potrebno punih 30 sekundi!

Informacije

Ostanite zdravi, sretni i sigurni uz besplatno osiguranje.

Bolje pokriće

Vaše pokriće obuhvaća iščašenja, prijelome i još mnogo toga.

Brzi i jednostavni odštetni zahtjevi

Jednostavno podnesite zahtjev, bez dugih obrazaca i poteškoća.

Podrška u svakom trenutku

Od podrške koja je dostupna 24 sata dnevno pa sve do često postavljanih pitanja, na raspolaganju smo vam u svakom trenutku.

Zaštita dostavljača

Naknada u slučaju ozljede ili nesreće

Zaštita od odgovornosti

Zaštita od odgovornosti trećih strana

Često postavljana pitanja

Onsi je platforma osiguranja i pogodnosti namijenjena  samostalnim poduzetnicima.

Wolt vam pruža ovo osiguranje potpuno besplatno. Mi se brinemo o svim troškovima.

Kao partner dostavljaču tvrtke Wolt, Onsi će poslati e-poruku za registraciju. Prijava je potpuno besplatna i traje manje od 30 sekundi. Nakon toga ćete na jednom mjestu moći vidjeti pokriće osiguranja i brzo podnijeti zahtjev. U slučaju da se niste dobili mail ili ne možete pronaći link za prijavu, uvijek se možete javiti na partners.croatia@wolt.com za dodatne informacije 

Automatski ste prijavljeni u program! Nakon što se registrirate, ne morate poduzimati dodatne korake – moći ćete vidjeti pokriće osiguranja i brzo podnijeti zahtjev, sve unutar svoje Onsi nadzorne ploče. 

U vaše pokriće uključen je niz događaja, ako se nesreća dogodi dok dostavljate za tvrtku Wolt.
Evo što je uključeno u vaše osiguranje:

Nesreće i ozljede

Ako dođe do iščašenja ili prijeloma kao posljedice nesreće koja se dogodi dok vršite isporuku, moći ćete zatražiti paušalni iznos novca, osim ako se radi o ozljedi prsta na rukama ili nogama. Također ćete moći zatražiti pokriće liječničkih ili stomatoloških troškova zbog nesreća koje se dogode dok vršite isporuke, a ako morate ostati u bolnici dulje od 48 sati, moći ćete zatražiti dodatni paušalni iznos novca za svaki dan sve dok ste ondje,  najviše 2 tjedna.

Invaliditet

Moći ćete zatražiti paušalni iznos za tešku ozljedu zbog koje ste trajno onesposobljeni, djelomično ili u potpunosti.

Smrt nesretnim slučajem

U slučaju smrti nesretnim slučajem, vaša će obitelj moći zatražiti paušalni iznos novca. Usto, imat će pravo tražiti brzo pokriće hitnih troškova, sahrane ili repatrijacije.

Prijavite se na svoj Collective račun kako biste vidjeli iznose koji su obuhvaćeni vašim pokrićem.

Ovo je osiguranje dodatak svim zakonski propisanim policama osiguranja i nije namijenjeno zamjeni vašeg postojećeg osiguranja.

Iako osiguranje obuhvaća brojne nesretne događaje dok radite za tvrtku Wolt,  eventualna šteta na vašem vozilu, nažalost, trenutno nije obuhvaćena programom.

Zaista nam je žao čuti da je vaš mobilni telefon izgubljen/ukraden/oštećen i znamo koliko je on važan u vašem radu za Wolt. Nažalost, mobilni telefoni trenutno nisu uključeni u pokriće Onsi. 

Dok je vaše osiguranje od odgovornosti za treće strane prikazano na nadzornoj ploči Onsi, ovaj proizvod uređuje tvrtka Wolt odvojeno.

Obratite se izravno na adresu tpl.claims@wolt.com kako biste podnijeli zahtjev ili ako imate dodatna pitanja.

Unutar Wolt aplikacije u glavnom izborniku trebali bi vidjeti “Osiguranje”. Potrebno je prijaviti nesretni slučaj i pratiti korake koje aplikacija traži od vas, a ovisno o vrsti slučaja (npr. potvrdu iz bolnice, policijski zapisnik itd.). Za povrat medicinskih troškova moraš priložiti račun iz bolnice/ambulante/zubarske ordinacije. 

Ne brinite, Wolt tim će se pobrinuti za ovaj dio i potvrditi jeste li bili na mreži za vrijeme nesreće.  

Nakon predaje zahtjeva, isti će biti pregledan od strane Wolta i Onsi.  Nakon što obje strane pregledaju dokumentaciju te potvrde da postoji osnova za naknadom, isplata će se izvršiti unutar 5 radnih dana od predaje zahtjeva.  

Imaš dodatna pitanja?

Odgovore za Collective osiguranje možeš pronaći i na službenim stranicama Collective Osiguranja