Wolt logo

Kako optimizirati zaradu?

Uključite se za vrijeme povećane potražnje

Ako želite odličnu zaradu, uključite se na smjenu kada je u gradu akcija. Većina narudžbi se dogodi za vrijeme ručka i večere, odnosno vikendom poslijepodne/navečer. Vikendi navečer su definitivno periodi kada ima najviše narudžbi. Nedjeljom poslijepodne/navečer također imamo sve više narudžbi.

Budite tamo gdje je najveća koncentracija restorana

Kako bi povećali šansu dobivanja narudžbi/zadataka, dobra je ideja da se krećete na frekventnijim područjima u svome gradu. Najčešće su to ona mjesta koja u blizini imaju mnoštvo restorana/trgovina. 

Također bi bilo dobro da se nakon odvezene dostave povremeno vraćate na ta frekventna mjesta kako bi bili bliži restoranima. 

Na taj način će vas i sustav koji raspoređuje narudžbe prije primijetiti.

Uzmite si vremena da izbjegnete pogrešku

Kada preuzmete narudžbu:

Dobro provjerite jeste li uzeli ispravnu narudžbu tako što ćete provjeriti odgovora li ime korisnika i broj narudžbe onome u vašoj aplikaciji, i dodatno potvrdite sa osobljem u restoranu/trgovini. Provjerite sadrži li narudžba piće kako se ne bi morali vraćati po to. Uzmite si vremena da bude sve ispravno napravljeno iz prvog pokušaja kako bi sačuvali svoje dragocjeno vrijeme za vrijeme peak sati i ne trošili ga na popravljanje sitnih omaški.

Kad dostavljate narudžbu:

Ovo je vaša prilika da se pokažete u najboljem svjetlu kao prijateljsko lice Wolta! Za što bolje iskustvo korisnika, budite sigurni da ste na pravoj adresi. Prije nego krenete na adresu, provjerite u aplikaciji postoji li dodatna napomena za mjesto dostave, a ako i dalje imate poteškoća sa pronalaskom adrese, prijateljski poziv prema korisniku za više detalja o samoj lokaciji neće škoditi. Za slučaj da i to ne uspije, javite se u podršku za pomoć.

 

Odaberi optimalno vozilo za sebe

Svaki tip vozila ima svoje prednosti i mane te je potrebno promisliti o promjeni vozila u svrhu poboljšanja svoje zarade. Promjena sa običnog bicikla na električni ili sa bicikla na skuter se može isprva činiti skupom i nepotrebnom, ali ako razmišljate strateški, vrlo ćete brzo vratiti svoju investiciju. Dok je bicikl jeftinija opcija pošto ne zahtijeva gorivo ili dodatna osiguranja, bit ćete brži u dostavi i moći ćete dulje raditi ukoliko radite sa autom ili skuterom. Pročitajte više o prednostima i manama kako bi ih bolje razumjeli.

Tino

Tino

from the Support team
CroatianEnglishHindiNepali