Wolt logo

Sigurnost na prvom mjestu za Wolt partner dostavljače

Ništa nije važnije od tvoje sigurnosti dok dostavljaš!

Kao Wolt partner dostavljač dosta vremena provodiš u prometu i na ulicama grada. To znači da si više izložen rizicima u prometu te je od iznimne važnosti da tvoja sigurnost u prometu bude prioritet. Vozi oprezno neovisno o tome koliko narudžba kasni ili se hrana hladi.
Kada dostavljaš vruću hranu korisnicima, moglo bi nekada biti primamvljivo zaobići prometno pravilo ili ići prečicom preko nogostupa kako bi uštedio koju minutu na dostavi. Molim te zapamti, ništa što dostavljamo u Woltu nam nije vrijedno i važno kao tvoja sigurnost.

Prouči naše smjernice za sigurnost u prometu!

3 glavne smjernice za sigurnost u prometu:

1. Ponašaj se uzorno u prometu

Najpametnije i najjednostavnije je držati se prometnih pravila. Nemoj riskirati tako što ćeš ići na crveno ili voziti gdje nije dozvoljeno. Kada parkiraš auto, provjeri da je na označenom parkirnom mjestu. Ako voziš skuter, pazi da ne voziš po biciklističkoj stazi. Kada si na biciklu, pazi da poštuješ prometna pravila za bicikliste.

2. Koristi Wolt partner aplikaciju u sigurnim uvjetima

Kada koristiš svoj mobitel makar i na dvije sekunde za vrijeme vožnje, stavljaš sebe i ostale u veliki rizik. Isto je i protuzakonito za vrijeme vožnje, neovisno o tipu vozila. Bolje je malo zastati i provjeriti partner aplikaciju, te također predlažemo da koristiš držač za mobitel.

3. Pripremi se za vremenske uvjete

Kada su ceste skliske zbog kiše i snijega, dobra je ideja da voziš malo sporije nego inače i paziš na zavoje. Zimske gume su zakonom obavezne. Vidljivost je također smanjena u takvim uvjetima pa pazi da pravoremeno signaliziraš svoje namjere u prometu. Vozače automobile molimo da posebnu pažnju obrate i na pješake i na bicikliste.

Sigurno bicikliraj! 

Pogledaj kratki video kako se Wolt biciklist ponaša u prometu.

Marko

Marko

from Operations team
CroatianEnglishHindiNepali