Wolt logo

Održavajte torbu čistom

Kao Wolt Partner dostavljač, vaša je odgovornost da dostavljate sa čistom torbom

Čista torba je uvjet za siguran prijevoz hrane prema higijenskim standardima u skladu sa regulativama o čistoći i higijeni u transportu hrane.  Sigurno se pitate kako je najbolje očistiti torbu te koliko često bi to trebali činiti?

Odgovor: Svaki put kada se uključite na smjenu, vaša torba treba biti čista!

Jedino redoviti čišćenjem torbe nakon svake smjene ćete osigurati da je vaša torba uistinu čista. Nakon što ste obrisali torbu od mogućih prolijevanja pića i sitnih ostataka hrane,potrebno je torbu ostaviti na otvorenom da se suši na zraku.

 

Pogledajte kratki video kako pravilno čistiti torbu za dostavu hranež

Videozapis pokazuje kako obaviti svakodnevno čišćenje, kako se riješiti jakih mrlja i kako se najbolje pripremiti za prolijevanje u pokretu. 

Par stvari koje su potrebne za čišćenje torbe

Za vrijeme radnog vremena:
  • Sredstvo za dezinfekciju ruku
    Tijekom radnog dana kao partner dostavljač ste u kontaktu sa mnogo ljudi i mnogo kvaka na vratima. Predlažemo da pametno postupate i koristite sredstvo za dezinfekciju.
  • Antibakterijske maramice (vlažne maramice)
    Imajte uz sebe paket vlažnih maramica kako bi brzo mogli riješiti evenutalna prolijevanja koja se dogode. Ne želite da vas takve situacije usporavaju za vrijeme peak sati, te je naša preporuka da uz sebe uvijek imate vlažne maramice ili vlažnu krpu u bočnom džepu Wolt torbe.
Nakon radnog vremena:
  • Topla voda
  • Sapun/deterdžent
  • Čista krpa i spužva za pranje torbe izvana

Vašu Wolt torbu možete oprati kao bilo koju drugu tvrdu površinu, posebno obratite pažnju na one dijelove torbe koje često dirate – ručke, zatvrače(cifove) i bilo koji drugi dio torbe koji često dotaknete.
Nakon što ste očistili torbu, preporučamo da ostavite torbu otvorenom da se prozrači i osuši na zraku.


Spremanje torbe:

Jednom kada ste očistili torbu, bitno je da je spremite na mjesto na kojem će ostati čista do iduće upotrebe. Najbolje ju je spremiti na prozračno i suho mjesto, sigurno od štetočina i naravno na sigurno mjesto kako je ne bi ukrali.

 

Kako se pripremiti za odličan dan dostava?

Priprema je pola posla shodno tome dajemo nekoliko savjeta kako se najbolje pripremiti za dostavljanje, o čemu treba voditi brigu i na koji način. S čime se možete potencijalno susresti dok ste online i kako postupiti u određenim situacijama 🙂

Marko

Marko

from Operations team
CroatianEnglishHindiNepali